مسابقه میـز نهایی مرحله سوم آشپزی بهترین غذای ملی برزیل

مسابقه میـز نهایی : مرحله چهارم : آشپزی بهترین غذای ملی برزیل

اگر به مسابقات آشپزی علاقه مند هستید , برنامه مسابقه میـز نهایی را از دست ندهید ! مسابقه میـز نهایی با اجرای اندرو نولتون سردبیر مجله آشپزی Bon Appétit , محلی است برای تقابل فرهنگ آشپزی کشور های مختلف ! در این برنامه آشپزی بهترین سرآشپز های کشور های مکزیک , اسپانیا , انگلستان , برزیل , هند , آمریکا , ایتالیا , ژاپن و فرانسه باید بهترین غذای کشورهای شرکت کننده در مسابقه را آماده کنند تا پس از کسب امتیاز لازم به فینال مسابقه برسند . این قسمت با آشپزی بهترین غذای ملی برزیل همراه شما هستیم .

… به برنامه میز نهایی خوش آمدید ! لطفا به ۲۴ تا از بهترین سرآشپزهای دنیا خوش آمد بگید !  ولی فقط یکی از اونها میتونه جایگاهی در بین اسطوره های بین المللی آشپزی پیدا کنه . من اندرو نولتون هستم . هر کجای چهارگوشه دنیای آشپزی نشستید قراره آغازه یک رویدای جهانی رو ببینید که برای همه ما الهام بخشه . ما به ۹ تا از کشورها سر میزنیم که هرکدوم فرهنگ های غذایی متفاوتی دارن . ۱۲ تا تیم دو نفره متشکل از همکارهای پیشین , دوستان , شاگردها و مربی هاشون ! این سرآشپزها باید ثابت کنند که میتونن در درست کردن غذای ملی هر کشور ماهر هستن . ولی فقط تیم هایی که غذای ملی رو به بهترین نحو ممکن درست کنند میتونن به مرحله بعد و کشور بعدی صعود کنند . این یک رقابت سخته ! در پایان این مسیر فقط یکی از سرآشپز ها جایزه ای رو دریافت می کنه که با پول نمیشه خرید ! همونطور که آشپزها در درست کردن غذاهای ۹ کشور خبره میشن , آشپزهای درحال رقابت هرکدوم به وسیله یک اسطوره آشپزی بین المللی مورد داوری قرار میگیره . سرآشپز narisawa از ژاپن , rizzo از برزیل , aduriz از اسپانیا , cracco از ایتالیا , achatz از آمریکا , smyth از انگلستان , pic از فرانسه , bhatia  از هند و olvera از مکزیک داورهای این مسابقه هستند .

به میز نهایی خوش آمدید ! ۱۸ سرآشپز توی مسابقه ما باقی موندن . رقابت اونها در گروههای ۲ تایی برگزار میشه ولی در نهایت فقط یکی از این سرآشپزها به صندلی میز نهایی تکیه میزنه ! تو این میدان مسابقه چندتا از برترین سرآشپزهای دنیا همدیگه رو به مبارزه ی رودررو در یک رقابت بی سابقه آشپزی بین المللی طلبیدن ! ما قبل از این به مکزیک , اسپانیا و انگلستان سفر کردیم و الان قراره به برزیل سر بزنیم . غذای برزیلی از عوامل متنوعی که همگی تو یه دیگ میجوشن بهره میگیره ! اونها از با کیفیت ترین مواد اولیه بکری که میتونید روی زمین پیدا کنید عجین شدن ! داورهای این قسمت یک خواننده , یک مدل و داور رستورانی معروف از برزیل هستند . این داورها باید تصمیم بگیرند که کدام غذای ملی برزیل نبض و حس برزیل را منعکس میکنه ! یک غذایی که همه آشپزها باید درستش کنند . غذایی که بیشتر در برزیل در جشن ها استفاده میشه یک خورش لوبیای سیاه غلیظه که بطور سنتی با گوشت خوک و گوشاله نمک سود شده طبخ میشه . برخی اعتقاد دارن ریشه این غذا به زمانی برمیگرده که آشپزخونه ها هنوز با کاشت نیشکر رابطه مستقیم داشتن که معمولا برده ها لوبیای سیاه رو با تکه های دورانداخته شده گوشت میپختن .  این خورش مقوی و دودی را بطور سنتی با برنج  و کلم سرو میکنن و روی اون یه جور آرد میریزن . این غذا فقط غذای ملی برزیل نیست بلکه یک کلاس آموزشی خوراکی مخصوص جشن هاست ! اسم این غذا فیجوآدا feijoada هست . در تیم های دو نفره آشپزها فقط یک ساعت وقت خواهند داشت که کار آماده سازی پخت و پز و و تزیین غذای فیجوآدا را انجام بدهند . چالش بشقاب نهایی هم توسط یکی از بهترین سرآشپزهای دنیا از برزیل به نام هلنا ریزو  Helena Rizzo داوری خواهد شد .


پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *