مسابقه میـز نهایی مرحله هفتم آشپزی بهترین غذای ملی ایتالیا

مسابقه میـز نهایی : مرحله هفتم : آشپزی بهترین غذای ملی ایتالیا

اگر به مسابقات آشپزی علاقه مند هستید , برنامه مسابقه میـز نهایی را از دست ندهید ! مسابقه میـز نهایی با اجرای اندرو نولتون سردبیر مجله آشپزی Bon Appétit , محلی است برای تقابل فرهنگ آشپزی کشور های مختلف ! در این برنامه آشپزی بهترین سرآشپز های کشور های مکزیک , اسپانیا , انگلستان , برزیل , هند , آمریکا , ایتالیا , ژاپن و فرانسه باید بهترین غذای کشورهای شرکت کننده در مسابقه را آماده کنند تا پس از کسب امتیاز لازم به فینال مسابقه برسند . این قسمت با آشپزی بهترین غذای ملی ایتالیا همراه شما هستیم .

… به برنامه میز نهایی خوش آمدید ! لطفا به ۲۴ تا از بهترین سرآشپزهای دنیا خوش آمد بگید !  ولی فقط یکی از اونها میتونه جایگاهی در بین اسطوره های بین المللی آشپزی پیدا کنه . من اندرو نولتون هستم . هر کجای چهارگوشه دنیای آشپزی نشستید قراره آغازه یک رویدای جهانی رو ببینید که برای همه ما الهام بخشه . ما به ۹ تا از کشورها سفر می کنیم که هرکدوم فرهنگ های غذایی متفاوتی دارن . ۱۲ تا تیم دو نفره متشکل از همکارهای پیشین , دوستان , شاگردها و مربی هاشون ! این سرآشپزها باید ثابت کنند که میتونن در درست کردن غذای ملی هر کشور ماهر هستن . ولی فقط تیم هایی که غذای ملی رو به بهترین نحو ممکن درست کنند میتونن به مرحله بعد و کشور بعدی صعود کنند . این یک رقابت سخته ! در پایان این مسیر فقط یکی از سرآشپز ها جایزه ای رو دریافت می کنه که با پول نمیشه خرید ! همونطور که آشپزها در درست کردن غذاهای ۹ کشور خبره میشن , آشپزهای درحال رقابت هرکدوم به وسیله یک اسطوره آشپزی بین المللی مورد داوری قرار میگیره . سرآشپز narisawa از ژاپن , rizzo از برزیل , aduriz از اسپانیا , cracco از ایتالیا , achatz از آمریکا , smyth از انگلستان , pic از فرانسه , bhatia  از هند و olvera از مکزیک داورهای این مسابقه هستند .

ما درحال سفری به سراسر جهان هستیم تا در اون بهترین سرآشپزهای دنیا را به چالش بکشیم که بتونن غذاهای فوق العاده ای از بهترین دستورپخت های بین المللی خلق کنند . در نهایت فقط یکی از اونها لایق نشستن دور میز نهایی خواهد بود . ما نیمی از مسابقه را گذروندیم . با ۲۴ تا سرآشپز شروع کردیم و الان فقط ۱۲ تا باقی موندن . ما قبل از این به مکزیک , اسپانیا , انگلستان , برزیل , هند و آمریکا سفر کردیم و الان قراره به ایتالیا سر بزنیم . داورهای این قسمت یک فوتبالیست و دو کارشناس غذایی معروف از ایتالیا هستند . این داورها باید تصمیم بگیرند که کدام غذای ملی ایتالیا نبض و حس ایتالیا را منعکس میکنه ! یک غذایی که همه آشپزها باید درستش کنند . این یک غذای روزانه برای خیلی از آدم هاست و هر سال سه میلیون تن از اون فقط در ایتالیا مصرف میشه ! بطور سنتی با یک خمیر ورزداده نشده درست می شده که شامل گندم آسیابی ترکیب شده با آب و تخم مرغ بود . بیش از ششصد شکل مختلف از اون در سراسر دنیا تولید میشه و با این حال هر کشور نسخه منحصر بفرد خودش از اون رو داره . این غذ به قلب و روح دستورپخت های ایتالیایی تبدیل شده ! پاستا اسم این غذاست . در تیم های دو نفره آشپزها فقط یک ساعت وقت خواهند داشت که کار آماده سازی این غذا را انجام بدهند . چالش بشقاب نهایی هم توسط یکی از بهترین سرآشپزهای دنیا از ایتالیا به نام کارلو کراکو  Carlo Cracco داوری خواهد شد .


پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *