مسابقه میـز نهایی مرحله اول آشپزی بهترین غذای ملی اسپانیا

مسابقه میـز نهایی : مرحله دوم : آشپزی بهترین غذای ملی اسپانیا

اگر به مسابقات آشپزی علاقه مند هستید , برنامه مسابقه میـز نهایی را از دست ندهید ! مسابقه میـز نهایی با اجرای اندرو نولتون سردبیر مجله آشپزی Bon Appétit , محلی است برای تقابل فرهنگ آشپزی کشور های مختلف ! در این برنامه آشپزی بهترین سرآشپز های کشور های مکزیک , اسپانیا , انگلستان , برزیل , هند , آمریکا , ایتالیا , ژاپن و فرانسه باید بهترین غذای کشورهای شرکت کننده در مسابقه را آماده کنند تا پس از کسب امتیاز لازم به فینال مسابقه برسند . این قسمت با آشپزی بهترین غذای ملی اسپانیا همراه شما هستیم .

… به برنامه میز نهایی خوش آمدید ! لطفا به ۲۴ تا از بهترین سرآشپزهای دنیا خوش آمد بگید !  ولی فقط یکی از اونها میتونه جایگاهی در بین اسطوره های بین المللی آشپزی پیدا کنه . من اندرو نولتون هستم . هر کجای چهارگوشه دنیای آشپزی نشستید قراره آغازه یک رویدای جهانی رو ببینید که برای همه ما الهام بخشه . ما به ۹ تا از کشورها سر میزنیم که هرکدوم فرهنگ های غذایی متفاوتی دارن . ۱۲ تا تیم دو نفره متشکل از همکارهای پیشین , دوستان , شاگردها و مربی هاشون ! این سرآشپزها باید ثابت کنند که میتونن در درست کردن غذای ملی هر کشور ماهر هستن . ولی فقط تیم هایی که غذای ملی رو به بهترین نحو ممکن درست کنند میتونن به مرحله بعد و کشور بعدی صعود کنند . این یک رقابت سخته ! در پایان این مسیر فقط یکی از سرآشپز ها جایزه ای رو دریافت می کنه که با پول نمیشه خرید ! همونطور که آشپزها در درست کردن غذاهای ۹ کشور خبره میشن , آشپزهای درحال رقابت هرکدوم به وسیله یک اسطوره آشپزی بین المللی مورد داوری قرار میگیره . سرآشپز narisawa از ژاپن , rizzo از برزیل , aduriz از اسپانیا , cracco از ایتالیا , achatz از آمریکا , smyth از انگلستان , pic از فرانسه , bhatia  از هند و olvera از مکزیک داورهای این مسابقه هستند .

ممنون که تو این سفرمون در دور دنیا دوباره با ما همراه شدید و ما تو این عرصه از مسابقات , غذاهای فوق العاده , ستاره های جهانی و با استعدادترین آشپزهای دنیا رو داریم ! ما سفرمون رو به همراه ۲۴ تا از آشپزها در مکزیک شروع کردیم که متاسفانه با دو تا از اونها خداحافظی کردیم . امشب با هم سفر میکنیم به اسپانیا . از ایستگاه های کلاسیک فروش تاپاس گرفته تا دانش مدرن غذایی ! غذاهای اسپانیایی از سخت ترین سبک های آشپزی برای حرفه ای شدنه ! غذای ملی هر کشوری بوسیله سه متخصص داوری میشه . اونها ستاره های جهانی کشور خودشون هستن که روح , طعم و مزه غذاها را در خودشون دارن ! داورهای این قسمت یک خواننده , یک بازیگر و یک منتقد معروف غذایی از اسپانیا هستند . این داورها باید تعیین کنند که آشپزها کدام غذای ملی اسپانیا را درست کنند . کار خیلی سختی هست که بین گزینه های زیاد یک غذا انتخاب شود ! غذای ملی اسپانیا برای اولین بار اواسط قرن ۱۹در منطقه برنج خیز والنسیا شناخته شد . این غذا که در اصل روی آتش چوب درست میشه غذای کارگرها و کشاورزان برنج بوده . این غذا بدون شک معروف ترین غذای اسپانیاست ! پائیا (پایلا , پائلا paella) اسم این غذا هست . آشپزها یک ساعت وقت دارند تا یک پائیای فراموش نشدنی را درست کنند ! چالش بشقاب نهایی هم توسط یکی از بهترین سرآشپزهای دنیا به نام اندونی ادوریز ANDONI ADURIZ داوری خواهد شد .


پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *