مسابقه میـز نهایی مرحله ششم آشپزی بهترین غذای ملی آمریکا

مسابقه میـز نهایی : مرحله ششم : آشپزی بهترین غذای ملی آمریکا

اگر به مسابقات آشپزی علاقه مند هستید , برنامه مسابقه میـز نهایی را از دست ندهید ! مسابقه میـز نهایی با اجرای اندرو نولتون سردبیر مجله آشپزی Bon Appétit , محلی است برای تقابل فرهنگ آشپزی کشور های مختلف ! در این برنامه آشپزی بهترین سرآشپز های کشور های مکزیک , اسپانیا , انگلستان , برزیل , هند , آمریکا , ایتالیا , ژاپن و فرانسه باید بهترین غذای کشورهای شرکت کننده در مسابقه را آماده کنند تا پس از کسب امتیاز لازم به فینال مسابقه برسند . این قسمت با آشپزی بهترین غذای ملی آمریکا همراه شما هستیم .

… به برنامه میز نهایی خوش آمدید ! لطفا به ۲۴ تا از بهترین سرآشپزهای دنیا خوش آمد بگید !  ولی فقط یکی از اونها میتونه جایگاهی در بین اسطوره های بین المللی آشپزی پیدا کنه . من اندرو نولتون هستم . هر کجای چهارگوشه دنیای آشپزی نشستید قراره آغازه یک رویدای جهانی رو ببینید که برای همه ما الهام بخشه . ما به ۹ تا از کشورها سر میزنیم که هرکدوم فرهنگ های غذایی متفاوتی دارن . ۱۲ تا تیم دو نفره متشکل از همکارهای پیشین , دوستان , شاگردها و مربی هاشون ! این سرآشپزها باید ثابت کنند که میتونن در درست کردن غذای ملی هر کشور ماهر هستن . ولی فقط تیم هایی که غذای ملی رو به بهترین نحو ممکن درست کنند میتونن به مرحله بعد و کشور بعدی صعود کنند . این یک رقابت سخته ! در پایان این مسیر فقط یکی از سرآشپز ها جایزه ای رو دریافت می کنه که با پول نمیشه خرید ! همونطور که آشپزها در درست کردن غذاهای ۹ کشور خبره میشن , آشپزهای درحال رقابت هرکدوم به وسیله یک اسطوره آشپزی بین المللی مورد داوری قرار میگیره . سرآشپز narisawa از ژاپن , rizzo از برزیل , aduriz از اسپانیا , cracco از ایتالیا , achatz از آمریکا , smyth از انگلستان , pic از فرانسه , bhatia  از هند و olvera از مکزیک داورهای این مسابقه هستند .

ما الان رسما در نیمه دوم مسابقه هستیم . از اینجا به بعد سطح کار بالاتر میره و فشار بیشتر میشه . چون در نهایت فقط یک نفر دارای لیاقت ملحق شدن به ۹ اسطوره آشپزی دیگه در میز نهایی شناخته خواهد شد . تا اینجا در سفرهای آشپزی متاسفانه ۱۰ سرآشپز با استعداد را از دست دادیم . ما قبل از این به مکزیک , اسپانیا , انگلستان , برزیل و هند سفر کردیم و الان قراره به ایالات متحده آمریکا سر بزنیم . آمریکا بیش از دویست ساله که تنوع غذایی فوق العاده ای داره . تنوع چیزیه که آمریکا را متمایز و خوشمزه می کنه ! داورهای این قسمت یک بازیگر , یک کارگردان و یک منتقد غذایی معروف از آمریکا هستند . این داورها باید تصمیم بگیرند که کدام غذای ملی آمریکا نبض و حس آمریکا را منعکس میکنه ! یک غذایی که همه آشپزها باید درستش کنند . در سال ۱۶۲۱ یکی از سنتی ترین غذاهای مناسبتی آمریکا متولد شد . باورها بر این هست که جشن قدیمی سه روزه برداشت محصول شامل گوشت گاو , ذرت و جو بود و تا ۲۰۰ سال بعد هم به همین منوال گذشت تا اینکه بوقلمون جز غذای اصلی اون زمان به عنوان هسته اصلی غذا خودش رو مطرح کرد . منو سنتی جشن شکرگزاری که شامل کرنبری , بوقلمون شکم پر و سبزیجات می شد شاید نشون دهنده برداشت پاییزی باشه . ولی این منو شامل هرچیز دیگه ای هم باشه اولین غذای سنتی آمریکا همیشه به عنوان جشنی برای کنار هم بودن خانواده و دوستان خواهد بود . شام شکرگزاری انتخاب داور ها هست .در تیم های دو نفره آشپزها فقط یک ساعت وقت خواهند داشت که کار آماده سازی این منو شام را انجام بدهند . چالش بشقاب نهایی هم توسط یکی از بهترین سرآشپزهای دنیا از آمریکا به نام گرنت اکتز grant achatz داوری خواهد شد .

 


پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *